NIEUW: interactieve Galenco Baby-app

Ontdek de nieuwe interactieve Galenco Lou & Louise app!

Met de nieuwe gratis Galenco-app kan je je kleintje laten genieten van de dolle avonturen van Lou en Louise. De app heeft een badkameromgeving weer met verschillende elementen zoals een bad, een verzorgingskussen en een wastafel. Als de kindjes op een object tappen of erover swipen komt Lou of Louise tot leven of gebeurt er iets leuks in de badkamer.

Scan samen met je kleintje de verschillende Galenco Baby producten in en ontdek wat er verschuilt gaat achter het prentje!  De badkameromgeving komt pas volledig vrij nadat alle 5 producten zijn ingescand.
 

  • Stap 1:  Ga naar de App Store of naar de Google Play store en download de gratis Galenco Lou & Louise/Galenco baby applicatie. De 1ste animatie is inbegrepen bij de download van de app.

  • Stap 2:  Scan 1 van de deelnemende producten in en dan komt er telkens een extra deel van de badkameromgeving vrij. Om een product te scannen klik je op het konijntje Louise, daarna komt een scherm tevoorschijn waarmee je een product kan ‘fotograferen/scannen’.
                   

 

 

 

  Deelnemende producten: Galenco Baby Luiercrème, Badolie, Waslotion, Reinigingsmelk, Lichaamsmelk  
 


 

 

 

 

  • Stap 3:  Telkens je een Galenco product hebt gescand komt een nieuwe animatie beschikbaar. Elk product kan maar 1 keer gescand worden, maar de vrijgekomen omgeving blijft onbeperkt beschikbaar. Hoe meer producten je scant, hoe meer speelplezier!

 

Download hieronder de applicatie voor jouw iPhone of Android smartphone