Waarvoor staat Galenco

Laboratoires Galenco® is een 100% Belgisch laboratorium, gespecialiseerd in uiterst milde verzorgingsproducten voor de babyhuid.

Galenco ® Baby biedt de mildste en veiligste producten om de huid van je baby te beschermen en te verzorgen. Alle formules zijn in de strengst mogelijke omgeving getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

 

Je bewust milde keuze

Als mama wil je alleen het beste voor je kleine schattebout en neem je geen enkel risico, zeker niet met zijn huidje. Bij het wassen en verzorgen wil je baby’s huidje dan ook zo goed mogelijk beschermen en gezond houden. Daarom vertrouw je graag op de mildste babyhygiëne- en huidverzorgingsproducten.

Met Galenco® baby kies je voor uiterst milde ingrediënten, waarvan er gemiddeld 80 % van natuurlijke oorsprong zijn. Alle formules zijn pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Vandaar de voorkeur van materniteiten.*

* 2019: ca 30 000 babysets in materniteiten

Ontwikkeld samen met dermatologen en pediaters

Galenco® Baby maakt er een punt van om bij de ontwikkeling van de producten nauw samen te werken met dermatologen en pediaters. Zij weten tenslotte het beste wat goed is voor het fragiele babyhuidje. Zo worden alle producten afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid, zodat de huid optimaal beschermd en verzorgd wordt.

Voorkeur in materniteiten*

De baby’tjes worden in deze materniteiten verzorgd met Galenco® Baby producten.  En vaak wordt er ook een kennismakingspakketje met deze producten aangeboden. Enkel het beste telt voor je baby en dat beseffen de ziekenhuizen ook.

* 2019: ca 30 000 babysets in materniteiten

Uiterst milde formules

 

* hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid